Тема: “Стандартни насоки и международните практики в грижата за кожата на новороденото. Ролята на акушерката, предизвикателства в практиката.”

С огромна благодарност към WaterWipes и Makave shop, имаме удоволствието да ви съобщим, че на Х-та академия, те са поканили гост-лектор от Ирландия. Акушерка Клеър Раян ще разкаже на колегите какви са глобалните насоки и международните практики в грижата за кожата на новороденото и каква е ролята на Акушерката.

Клеър Раян е квалифицирана акушерка, следвала е акушерство в Тринити Колидж, в Дъблин. Професионалният и път започва в болницата Coombe, където работи от 2012 г. През 2016 г. акушерската професия я отвежда в чужбина, във Виктория, Австралия, където работи като акушерка в Медицинският център, в Монаш, а по-късно и като медицински асистент. След завръщането си в Ирландия през 2018 г. Клеър Раян работи една година в болница Coombe, а в последствие се квалифицира като Medicare Health and Living през 2019 г. като специалист по подкрепа на майчинството, където тя прилага своя опит и знания в подкрепа и грижи за пациентите чрез медицински продукти, специализирани в областта на помпите за кърма. Продължавайки със страстта си към грижите за бебета и родители, Клер се присъединява към Water Wipes, най-чистите бебешки кърпички в света. През 2021 г. като медицински научен практикуващ специалист, предоставя образование и подкрепа на здравните специалисти, за да осигури безопасното и ефективно почистване на бебетата с деликатна и чувствителна кожа. Ролята на Клеър е от основно значение за медицинския екип на компанията, тъй като марката продължава да се ангажира с непрекъснати изследвания и разработки за насърчаване и подобряване на грижата за бебешката кожа.