Д-р АТАНАС ЦОНЕВ

Тема: ,,Вагинално раждане след цезарово сечение”

Д-р Атанас Цонев е роден във Варна.

През 2008 година завършва Медицински университет “Проф. д-р Параскев Стоянов” – Варна, а през 2013 година придобива специалност акушерство и гинекология в СБАГАЛ – Варна.

От 2010 до 2014 година е асистент, а по-късно и административен асистент към Катедра АГ към МУ – Варна. Разработва научен труд в областта на ранното откриване на рак и предрак на маточната шийка, с помощта на тънкослойната цитология.

От 2014 до 2017 година работи и специализира в Германия, в областта на лапароскопската миниинвазивна безкръвна хирургия, диагностика на стерилитета и злокачествените новообразувания на гинекологичния тракт и млечната жлеза при жената.

От 2017 до 2019 година работи като завеждащ родилно отделение в Рихтерсвил, Швейцария с насока фетална морфология и диагностика на вродени аномалии вътреутробно.

Специализира оперативни, вагинални родоразрешения, както и водене на високорискова бременност, седалищно раждане, двуплодна бременност, спонтанно раждане след Секцио, както и външна верзия на плода.

Член е на БЛС, Българското дружество по Акушерство и гинекология, както и немското и швейцарски дружества по акушерство и гинекология

Подсилване на публикация

Всички реакции:

5959